a

0748 118 151 / 0748 118 153

office@life-support.ro
SIGHETUL MARMAȚIEI Str Gheorghe Doja nr 58

Follow Us On Instagram

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00 / Sâmbătă: 08:00 - 14:00

Duminică Închis

0748.118.151

office@life-support.ro

SIGHETU MARMAȚIEI

Str Gheorghe Doja nr 58

Urmărește-ne

Învață să te prețuiești! Cinci reguli vitale pentru a avea grijă de tine!

Învață să te prețuiești! Cinci reguli vitale pentru a avea grijă de tine!

De ce uneori lași timpul să treacă fără să faci ceva pentru tine? Poate că obișnuiești să te pui pe locul doi și uiți să aduci valoare propriei persoane. Este atât de greu să le câștigi respectul celorlalți dacă în prezent, nu știi cum să te apreciezi. Și atunci când tu nu te iubești pe tine, practic nu te respecți. Ca și om, indiferent de vârstă sau statut social este important să fii conștient că ai nevoie și este recomandat să ai aceea stimă de sine. Life Support te sprijină și te învață cum să te simți împlinită în pielea ta.

Știai că dacă ai o imagine pozitivă despre tine, ai parte și de mai multă energie? În acest mod, reușești să atragi fericirea și să realizezi lucruri minunate.

 

Oferă-ți câte un cadou în fiecare lună

Self care-ul este despre maniera în care te răsfeți. Niciodată nu aștepta ca cineva să te răsplătească. Când intuiția îți șoptește că este momentul să ai grijă de organismul și de fizicul tău, ascultă-l. Propune-ți să îți dăruiești câte un cadou în fiecare lună. Focusează-ți atenția din când în când pe nevoile tale și răsplătește-ți eforturile.

Vorbește-ți frumos! Alocă-ți timp cu tine!

Uneori, că așa e în viață, lucrurile pornesc pe un făgaș mai puțin bun. Și cum o vorbă din popor spune că un lucru neplăcut nu vine singur, ci atrage încă două după el, totul în jur se prăbușește. Ei bine, acel moment crucial este dificil de îndurat dacă nu știi cum să îl stăpânești. Discută cu tine, adeseori culpa nu îți aparține. Probabil este o situație care nu a funcționat conform planului și pe care știi sigur că nu o mai repeți.

Investește în tine! Dezvoltă-ți aptitudinile!

Un al pas important pe care echipa Life Support te susține să nu îl ocolești este să te respecți printr-o investiție în tine. Descoperă-ți pasiunea și alege să o duci la un alt nivel, profesional. Da, este primordial să nu lași chiar totul să fie doar un hobby. Atunci când urmezi un curs de specializare îți demonstrezi că poți să îți depășești limitele, iar creierul tău se antrenează. Pe parcurs, stima de sine, crește. Dacă îți place să dansezi, apucă-te de un curs și ocupă-te de plăcerile tale.

 

 

Ai grijă de principiile morale

Mai presus de toate, nu știi să ai grijă de tine până când alegi să nu îți treci peste principiile morale. Acum nu vorbim că este obligatoriu să ții la orgoliul tău, dar să ai demnitate și să dovedești că ești uman. Vezi cum tot mai mulți își calcă promisiunile și uită de respect. Așa ajungem la punctul culminant dacă tu îți încalci promisiunea făcută acum ceva timp față de tine, în scurt timp te vor năvălii gândurile negative. Menține-ți principiile morale și nu vei avea parte de un eventual conflict interior.

 

 

Crește-ți respectul față de tine

După ce ai parcurs toți pașii trebuie să simți o schimbare în bine care se traduce prin respectul față de tine. Iartă-te pentru micile scăpări pe care involuntar le-ai făcut, fie printr-o vorbă nelalocul ei. Nu aștepta să primești mereu vorbe dulci sau încurajări, dar învață să le oferi. Spune adevărul, oricât de dur ar fi el, iar tu știi prea bine că ai conștiința curată.

Așadar, cum ți s-au părut sfaturile primite? În rutina ta zilnică și printre problemele pe care viața are grijă să nu le ocolească, acordă-ți atenție tie și învață cum să fii cea mai bună versiune a ta!

Începe prin a te respecta și a te iubi!

 

No Comments

Leave a Reply

Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.
Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.