a

0748 118 151 / 0748 118 153

office@life-support.ro
SIGHETUL MARMAȚIEI Str Gheorghe Doja nr 58

Follow Us On Instagram

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00 / Sâmbătă: 08:00 - 14:00

Duminică Închis

0748.118.151

office@life-support.ro

SIGHETU MARMAȚIEI

Str Gheorghe Doja nr 58

Urmărește-ne

Ritualuri pentru trup și suflet! 3 Reguli pentru liniștea sufletească de la Life Support

Ritualuri pentru trup și suflet! 3 Reguli pentru liniștea sufletească de la Life Support

Se spune că în viață, cât trăim trecem prin fel de fel situații care ne întătesc și ne fac să fim imuni la unele situații care par fără rezolvare. În asemenea momente de supărare, liniștea sufletească este prima care are de suferit. Dacă nu ne stăpânim trăirile interioare ce ne macină cu fiecare minut trecut, riscăm să ne transformăm în persoane depresive care se autoizolează de restul lumii. Cum ar fi dacă de azi trăiești doar pentru prezent, fără să te mai gândești la ce fost sau ce va urma și să te comporți cât mai armonios cu cei din jurul tău? Mintea, trăirile emoționale și întregul organism trebuie să fie toate în echilibru pentru a te simți împăcat cu tine însuți.

Nu este o sarcină ușoară să te redescoperi, să lași trecutul în uruma și să fii cel de odinioară! Fericirea se învață și câteodată simplificare vieții este cea mai potrivită soluție. Life Support crede cu tărie că nimic nu este imposibil atunci când în joc este psihicul și pacea sufletească. Nimeni nu te poate ajuta cu adevărat să te bucuri de o viață normală, dacă nu știi să îți ierți micile greșeli.

Astăzi noi îți schițăm doar trei idei pe care te îndemnăm să le exersezi sistematic pentru găsirea acelui sentiment pe care crezi că l-ai pierdut. Nu uita că aici și acum este singura realitate care contează!

  1. Liniștea celor dragi este liniștea ta

În majoritatea cazurilor, mâhnirea sau stările de anxietatea pornesc de la ceilalți membrii din familie. Zilnic ai o misiune de îndeplinit, indiferent că este cea de copil, părinte sau partener de viață cu toții avem de jucat un rol. Comunicarea cu familia este pionul principal pentru bunăstarea ta mintală. Omul este pus în mai multe ipostaze și fiecare îi generează gânduri sau griji care își lasă amprenta asupra sufletului. Să îți știi familia mulțumită, practic reușești să ții departe stresul asupra ta! Mintea omului are 30 000 de gânduri pe zi dintre care multe sunt legate de îngrijorări, spaime sau diverse conflicte nevorbite cu dragi. Rezultatul este unul care te îndepărtează de liniștea interioară.

  1. Înlocuiește trebuie cu s-ar putea și lucrurile se vor așeza de la sine

Liniștea sufletească pare uneori imposibil de atins, însă printr-o atitudine relaxantă și fără panică, reușești să o țintești. Poate că ai observat că “trebuie” îți transmite o stare de agitație și creează presiune pe tine. Echipa Life Support te provoacă să te îndrepți spre “poate” și o să vezi cu situația devine una mai accesibilă. Nu îți mai impune reguli care te depășesc pe tine și încearcă să planifici programul în funcție de nevoile tale.

Avem vise și așteptări de la viață și ne declarăm direct responsabili pentru acele dorințe sau idealuri pe care le vedem cândva bifate. Însă este important să ne spunem nouă, trăirile într-un mod sănătos fără a ne obliga la ceva la care simțim că nu suntem apți.

 

 

  1. Uită de comparațiile dintre tine și ceilalți

Facem o greșeală uriașă pe care latura emoțională o plătește în supărări, frământări inutile și nefericire totală. Comparația cu alte persoane realizate fie la locul de muncă sau în viața de familie este sursa izbugnirii conflictului interior. Știai că oamenii dețin anumite calități care unora le lipsesc, dar nu au acele virtuți de care alții se bucură? Pornind de la premisa că nimeni nu este perfect, tu ai parte de acele caracteristici unice ție de care poți să te declara mândră! Doar gândește-te la ele! Bucură-te de ce ai acum și amintește-ți în fiecare zi de acele momente care te-au făcut să radiezi și să ai acel echilibru interior.

Oamenii care sunt calmi sunt mai apreciați și ajung să fie mentori pentru cei care nu își stăpânesc ieșirile emoționale. Lasă liniștea să înflorească în sufletul tău și o să vezi toți cei care te înconjoară vor îndrăzni să aibă un dialog mai deschis cu tine.

No Comments

Leave a Reply

Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.
Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.