a

0748 118 151 / 0748 118 153

office@life-support.ro
SIGHETUL MARMAȚIEI Str Gheorghe Doja nr 58

Follow Us On Instagram

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00 / Sâmbătă: 08:00 - 14:00

Duminică Închis

0748.118.151

office@life-support.ro

SIGHETU MARMAȚIEI

Str Gheorghe Doja nr 58

Urmărește-ne

Imunitatea prin dieta corecta

Imunitatea prin dieta corecta

Tu cum stai cu imunitatea în noul sezon?

Primăvara…! Ce dor ne-a fost de ea, de soarele care ne încălzește sufletele de dimineața și ne face să zâmbim mai des, chiar și atunci când suntem prinși în rutina zilei. Iată că avem în față temperaturi prietenoase de care profităm, fiindcă știm că am intrat oficial în primul sezon al anului. Frumusețea primăverii aduce și multe forme de gripă care se răspândesc ușor de la o persoană la alta, mai ales că restricțiile pandemiei s-au eliminat.

Protejează-te de viruși cât poți și imunizează-ți organismul într-un mod 100% natural prin suplimente alimentare și multe, multe fructe și legume. Echipa Life Support a întocmit o listă cu cele 3 alimente esențiale pentru o stare generală de sănătate puternică. Un proverb celebru dar și titul unei cărți de nutriție spune că “Ești ceea ce mănânci!”, deci nu mai este loc de îndoială că o alimentație adecvată este baza unui sistem imunitar pe care te poți baza.

Consumă cât mai multe fructe și legume proaspete

Pe lângă faptul că sunt o sursă numai bună de antioxidanți, acest tip de alimente fresh te ajută să reduci și din stresul zilnic care duce la o îmbătrânire prematură a organismului. Un sistem imunitar robust are în vedere vitamina C care contribuie la buna funcționare a imunității. Așadar, include în planul tău alimentar cât mai multe citrice (kiwi, grapefruit, lămâi) și legume (broccoli, ciuperci vitamina B2, varză, Ardeiul-vitamina A). Acestea sunt surse naturale de vitamine care asigură corpului sprijinul de care are nevoie într-o perioadă în care virușii și bacteriile sunt lăsați să circule liberi. Se pare că trebuie și recomandăm să decontaminezi alimentele înainte de a le ingera, deoarece sunt stropite cu pesticidele și substanțe toxice pentru a-și păstra luciul.

Combină semințele de toate felurile și nucile cu lactate

Ai încercat vreodată să te delectezi acasă cu o gustare din nuci? Este un obicei sănătos care oferă nutrienții esențiali organismului. În loc să cumperi o prăjitură cu cremă, alege un desert răcoritor cu mai puține grăsimi și fără frișcă. Noi ne-am gândit la o budincă cu semințe de chia, lămâie și afine proaspete. Pe atât de delicios este, încât te face să simți că nu te mai saturi de el. Nici migdalele nu sunt de ocolit, deoarece sunt celebre ca fiind o sursă bogată în vitamina E, cunoscută ca și un suport excelent pentru imunitate. La fel este și cazul nucilor de care avem tendința să ne ferim, însă acestea dețin grăsimi Omega 3 care te motivează să fii o persoană activă cu mai multă energie, fiind și o sursă de calciu pentru oase.

Nu ocoli carnea slabă și fructele de mare

Pentru o funcționare normală a sistemului digestiv, carnea este esențială pentru că ne asigură fierul, zincul și vitamina B și susține funcționarea digestiei. Zincul care se regăsește în carnea de porc și este mineralul care se străduiește să facă față infecțiilor interne. Proteinele sunt “asul din mânecă” care vin să lupte cu orice formă de boală regăsit, regăsite spre exemplu în crab. Atunci când ești bolnav sau te încearcă o formă de gripă, o supă de pui caldă este tot ce ai nevoie. Life Support îți recomandă ca înainte să adaugi produsul în coșul de cumpărături să nu treci cu vederea eticheta cărnii sau a fructelor de mare. Este vital să știi cum a fost crescut sau în ce ape s-a scăldat. De asemenea, fructele de mare sunt considerate proteine fundamentale ale organismului care sprijină buna funcționare a sistemului circulator și a vaselor de sânge.

Fiindcă trăim vremuri în care nu știm la ce să ne așteptăm, puterea stă în mâinile noastre, iar organismul are nevoie de un stil de viață cât mai echilibrat. Este bine să ai în vedere un program de odihnă, mult sport și o igienă adecvată. Peste toate acestea, adaugă și o dietă din care să îți iei substanțele nutrivite care favorizează o bună imunitate și reduce stresul.

No Comments

Leave a Reply

Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.
Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.