a

0748 118 151 / 0748 118 153

office@life-support.ro
SIGHETUL MARMAȚIEI Str Gheorghe Doja nr 58

Follow Us On Instagram

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00 / Sâmbătă: 08:00 - 14:00

Duminică Închis

0748.118.151

office@life-support.ro

SIGHETU MARMAȚIEI

Str Gheorghe Doja nr 58

Urmărește-ne

Petrece mai mult timp la soare

Petrece mai mult timp la soare

Petrece mai mult timp la soare, acum la început de sezon

Zâmbește căci primăvara este aici! Și ce aduce primăvara? Mai mult soare care ne scoate din starea de monotonie și ne oferă motive să ne găsim orice fel de activitate afară. Ne bucurăm asemeni unor copii, când în sfârșit zărim o rază de soare care, deși timid ne alintă fața, promite o zi perfectă. Încă de la primele ore ale zilei suntem mai în forță și bine dispuși dacă soarele este pe cer, actorul principal din articolul pregătit de Life Support.

Uite cum poți să îți înseninezi ziua și să treci mai ușor peste unele gânduri sau de treburile pe care ieri le-ai lăsat la birou. O plimbare până la locul de muncă te face să privești situația dintr-un unghi pozitiv și cu mai multă energie. În viața noastră avem nevoie de soare care aduce beneficii organismului și ne ajută tenul să fie mai revitalizant.

Iată ce am observat noi în aceste zilele minunate în care soarele ne-a fost companie dragă în diversele noastre activități.

Soarele ne aduce fericire! Zâmbim mai des ori de câte ori ne privim

Ne transmite prin gesturi entuziasmul care ne-a cuprins atunci când știm că deja e plăcut afară și temperaturile ridicate. Lumina este cel mai bun antidepresiv care trezește la viață hormonul fericirii sau serotonina. Atunci când vremea este mohorâtă, organismul nu dă semne de energie sau vreun chef de orice altceva decât să stea tolănit pe canapea. Serotonina oferă impulsuri de fericire sistemului nervos. Cum întreg corpul este expus razelor și își preia vitamina D, extrem de benefică sănătății (în cantități rezonabile), creierul pune în mișcare toate funcțiile și desigur, cea cognitivă. Profită cât mai mult de timpul plăcut și alocă-ți cele 30 de minute recomandate de mișcare. Life Support îți recomandă cel puțin de 3 ori pe săptămână să faci sport și să stai la soare. Mișcarea este factorul responsabil în stimularea hormonului de fericire. Mersul alert, joggingul sau plimbările cu bicicleta sunt activitățiile cu care poți să dai startul noului sezon și să te lași mângâiată de soare, indicat acum la început de primăvară.

Soarele ne mai plusează câțiva ani! Este cât se poate de adevărat

S-a dovedit științific că expunerea la soare poate să scadă riscul de apariție a cancerului. Lipsa vitaminei D în organism, cea de care aminteam anterior, aduce doar necazuri organismului, iar persoanele trecute de prima tinerețe sunt încurajate să petreacă mai mult timp afară. Acesta este un aliat al sănătății care elimină apariția atacurilor de cord sau a accidentelor celebrale, care după o anumită vârstă sunt tot mai frecvente. Chiar dacă oamenii se feresc de soare, acesta sursă de lumină poate reduce tensiunea și este indicată persoanelor care se confruntă cu presiunea arterială. Mai mult, zilele însorite sunt perfecte pentru organismul uman, deoarece contribuie la creșterea conținutului de oxigen din sânge.

Soarele este dermatologul pielii tale dacă știi cât timp să stai

Ei bine, urmează întrebarea care le frământă pe doamne și domnișoare, fiindcă ele sunt preocupate de tainele frumuseții și au un interes tipic când vine vorba de beauty. “Este sau nu este soarele dușmanul tenulu?” Life Support susține că dacă profiți de el cu măsură, nici vorbă! Este ca și în cazul unui produs, dacă îl folosești cu moderație, nu este pericolos. Ai fost vreodată la un consult dermatologic? Doctorul ți-a recomandat că este indicat să stai puțin câte puțin cu fața la soare? Lumina solară este un remediu pentru acele tulburări neplăcute apărute la nivelul pielii. Cele mai frecvente dintre ele sunt acneea, psoriazisul sau infecțiile fungice.

Evită să uiți de tine în fața razelor UV! În timp, colagenul pielii se distrugere, iar pielea devine uscată și fără pic de elasticitate!

Echipa Life Support te încurajează să profiți cât mai mult de zilele frumoase, iar dimineața să te relaxezi sub cerul liber printr-o plimbare, moment oportun pentru a te bucura de razele soarelui.

No Comments

Leave a Reply

Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.
Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.