a

0748 118 151 / 0748 118 153

office@life-support.ro
SIGHETUL MARMAȚIEI Str Gheorghe Doja nr 58

Follow Us On Instagram

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00 / Sâmbătă: 08:00 - 14:00

Duminică Închis

0748.118.151

office@life-support.ro

SIGHETU MARMAȚIEI

Str Gheorghe Doja nr 58

Urmărește-ne

Femeia elimină stresul cu o singură îmbrățisare a persoanei iubite

Femeia elimină stresul cu o singură îmbrățisare a persoanei iubite

Te invităm să citești un articol de blog drag nouă la care am cugetat mult până să îl publicăm. Iată cum sănătatea reînvie prin gesturi mici și pline de căldură. Pentru a te ține încă puțin în suspans, te cucerim cu un citat ce „îmbracă” atât de gingaș subiectul despre am ales să vorbim cu tine.

Cel mai omenesc fel de a zbura e îmbrățișarea!” Escandar Algeet.

Nu întâmplător l-am așternut în articolul de astăzi.

În luna Mai, mediul online ne-a dezvăluit un experiment care vizează stresul femeii și ne-a demonstrat în final cum poate să fie înlăturat.

Fără să mai pierdem timp, ne-am implicat atât de mult și am reușit să facem și noi un mic test. Fapt confirmat! Persoana dragă nouă este direct responsabilă de modul cum ne simțim, deoarece ne transmite printr-o singură îmbrățișare, liniștea de care avem atâta nevoie.

Potrivit cercetării publicate în luna Mai 2022 în revista PLOS One, femeile au nevoie de o îmbrățișare din partea partenerului pentru a face față zilei tensionate care îi provoacă agitație interioară. Fie că vorbim de o discuție aprinsă la locul de muncă, de prezentarea unui proiect sau un eveniment neplăcut, ea reușește să dea piept cu necazul și să fie puternică. În momentul când organismul ei luat contact cu cel al persoanei dragi, automat a scăzut productia de cortizol, hormonul stresului.

Ce crezi că s-a declanșat în acele secunde tandre și pline de iubire?

Un alt hormon al iubirii și-a facut simțită prezență. Este vorba despre oxitocina care acționează asupra organelor și influențează comportamentul ei.

Life Support consideră acest gest, benefic pentru sănătatea femeii care într-o viață îndeplinește mai multe roluri. Uneori, o atingere călduroasă face minuni toată ziua, iar familia ei se bucură de atmosfera relaxantă din căminul lor. Dar, să nu omitem un fapt esențial! Cu cât actiunea este mai puternică și atingerea mai personală, starea emoțională se îmbunătățește vizibil.

În cadrul studiului efectuat pe un eșantion de 76 persoane, s-a descoperit ca îmbrățișarea nu are impact direct și asupra barbatului.

Julian Packheiser, cercetător postdoctoral la Netherlands Institute for Neuroscien a fost puțin nedumerit cu privire la modul cum organismul masculin a reacționat diferit. Efectul nu este similar, fie din cauza percepției pe care barbatul o are despre aceste atingeri sensibile, fie este vorba despre acea diferență biologică dintre cele două sexe. Însă, cercetătorul este sigur că efectul există, este într-adevăr mic și foarte greu de detectat în cazul bărbaților.

Life Support cataloghează acest studiu ca fiind un îndemn adresat bărbaților ce nu obișnuiesc să fie iubitori cu jumătatea lor. Chiar dacă cercul persoanelor implicate a fost unul restrâns, cei care l-au efectuat au susținut că toate etapele au fost realizate cu maximă pricepere alături de un corp științific și profesori specializați.

De departe, îmbrățișarea este medicamentul inimii care vindecă sufletul. Mai mult, poate să pună capăt depresiei, mai ales dacă se dovește sincer și oferit cu toată dragostea.

Life Support te sprijină să îți creezi un ritual în fiecare dimineață! Scopul este sa ai o conexiune profundă cu partenera sau soția care va avea parte de un psihic sănătos și echilibrat, un cadru perfect și pentru bunăstarea ta mentală.

O îmbrățișare ne face mai buni cu cei de lângă noi!

Dar enigma este „Tu cum ai grijă de femeia de lângă tine?”

No Comments

Leave a Reply

Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.
Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.