a

0748 118 151 / 0748 118 153

office@life-support.ro
SIGHETUL MARMAȚIEI Str Gheorghe Doja nr 58

Follow Us On Instagram

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00 / Sâmbătă: 08:00 - 14:00

Duminică Închis

0748.118.151

office@life-support.ro

SIGHETU MARMAȚIEI

Str Gheorghe Doja nr 58

Urmărește-ne

Hobby-uri care te fac fericit și sănătos! Descoperă cu Life Support frumusețea timpului liber!

Hobby-uri care te fac fericit și sănătos! Descoperă cu Life Support frumusețea timpului liber!

Muncă, muncă și iar muncă. Mai trăiește și tu în timpul săptămânii! Pe tine te-a bătut cineva pe umăr și ți-a atras atenția când uitai să mai faci câte o pauză? Fiindcă este vară și vremea ține cu tine, ocupă-te și de sănătatea mintală și preocupă-te de hobby-utile tale! Life Support a găsit 3 activități pe care le poți desfășura de luni până vineri!

Pe lângă o alimentație echilibrată și multă mișcare, creierul se deconectează și dacă:

  1. Îți petreci timpul prin grădină între plante

Să stai în aer liber și în compania plantelor este exact de ce are nevoie psihicul după 8 ore intense de muncă. Creșterea florilor și semănatul zarzavaturile îți redau acea încredere în tine. Te mândrești cu legume sănătoase pe care le-ai sădit. Atunci când te murdărești pe mâini cu pământ, efectiv de descarci și lași problemele deoparte. Grădinăritul te conduce spre un stil de viață dinamic și te ajută să îți descoperi o latură creativă și te învață să ai răbdare. Grădinăritul este pentru toată lumea! De la mic, la mare cu toți își pot petrece timpul liber care trece într-un mod util pentru toată familia. Mai ales, că la final de zi, corpul este relaxat, iar somnul mai profund! Pune-ți mănușile și la treabă!

  1. Te joci în curte cu prietenul tău necuvântător

Se spune că un animal de companie este un leac pentru inimă, deoarece îți demonstrează zilnic cum e să iubești cu adevărat. Fiecare dintre membrii echipei Life Support a simțit cum sufletul se umple de dragoste în preajma unui câine, nerăbdător să își exteriorizeze toată energia. Un animal te face uman, înțelegător și mai blând cu cei din colectivul tău. Dacă nu ai experimentat până acum cum e să ai un animăluț aproape de inima ta, Life Support îți recomandă să oferi o doză de energie casei tale, mai ales dacă ai și curte. Spre exemplu, o pisică îți cere numai atenție și dorește să fie alintată! În acest fel, tu ai pe cineva lângă tine și tu te mai simți singur! Sănătatea este strâns legată și de prezența unui ghemotoc blănos în viața ta care îți amintește că timpul liber poate fi prețios în compania acestuia.

  1. Îți dedici timpul scrisului! Ține un jurnal personal

Un alt obicei sănătos ce reduce stresul și ne scoate din bula zilnică este chiar scrisul. Și nu trebuie să fii un poet pentru a îți așeza gândurile pe o foaie la ceas de seară. Descarcă-te și deschide-ți inima în fața unui jurnal personal. Pune-ți toate gândurile, dorințele și temerile în față și o să vezi că sufletul se va vindeca. Nu lăsa ca frica să te apese sau să te oprească din evoluția ta. Alocă-ți în jur de 30 de minute doar pentru tine și redescoperă-ți eul. În acest context, Life Support te motivează să îți lași imaginația liberă prin pictură sau desen. Și aceste două activități reușesc să îți purifice starea spirituală și te lasă să pătrunzi în lumea ta, fără să fii ofensat de vorbele altora sau de agitația urbană.

În concepția echipei Life Support, pasiunile trebuie să ne ofere acea pauză de respiro și să ne revigoreze mintea, sufletul și trupul. Învață să trăiești sănătos și inspiră-i pe cei dragi!

No Comments

Leave a Reply

Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.
Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.