a

0748 118 151 / 0748 118 153

office@life-support.ro
SIGHETUL MARMAȚIEI Str Gheorghe Doja nr 58

Follow Us On Instagram

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00 / Sâmbătă: 08:00 - 14:00

Duminică Închis

0748.118.151

office@life-support.ro

SIGHETU MARMAȚIEI

Str Gheorghe Doja nr 58

Urmărește-ne

Cum alegem corect gustările dinte mese! Alege inteligent și stăpânește-ți poftele

Cum alegem corect gustările dinte mese! Alege inteligent și stăpânește-ți poftele

Unul dintre cele mai discutate subiecte legate de alimentația celor care doresc să arate fit, vizează gutările nevinovate dintre mese. Chiar dacă par atât de nesemnificative, aceste plăceri pot atrage un kilogram în plus, dacă lași lucrurile de sub control. Pe principiul, sănătatea întâi de toate, Life Support îți povestește cum să îți selectezi fructele, legumele sau cereale care potolesc foame. Este vital ca și atunci când te așezi la masa și servești prânzul sau cina să nu devorezi totul rapid și să mănânci cu poftă.

Gustările dintre mese sunt salvarea de care organismul are nevoie când rămâi fără energie! Life Support îți recomandă să adopți următorul program în care sănătatea să primeze. Spune Stop alimentelor procesate și bun venit stil de viață sănătos!

 

Dacă stomacul începe să facă gălăgie, mănâncă un iaurt grecesc

Un astfel de produs, sărac în calorii chiar reușește să îți opreacă pofta de mâncare. Mai mult, este indicat pentru refacerea rezervelor de energie. Iaurtul grecesc te sprijină să ai parte și de o digestie normală și îți oferă o stare de sațietate până la următoarea masă. De asemenea, dacă ești genul de persoană care își numără caloriile de fiecare dată, atunci Life Support îți recomandă să îl alegi cel degresat. Acesta este celebru pentru cantitatea bogată în proteine, beneficiu care te ajută să nu cazi în capcana altor tentații culinare. 

Stăpânește-ți pofta de mâncare până la următoarea masă cu o porție de fructe

Atunci când simți că nu mai reziști, spre exemplu până la masa de prânz, noi te încurajam să ai mereu cu tine o banană. Acest fruct este bogat în nutrienți și pentru un adult este o sursă indicată de energie la locul de muncă. Știai că dacă mănânci o banană înaintea prânzului există șansa să consumi mai puține preparate? Pe lista fructelor pe care le poți consuma între cele trei mese, am mai adăugat para și mărul! Consumate ambele cu coajă și decontaminate, acestea reușesc să elimine starea de moleșeală, care la un moment dat te cuprinde! Partea bună este că sunt slabe în calorii și bogate în fibre. Pune-ți în sertar câte un fruct și poți rezista ușor pe parcursul celor 8 ore!

 

Înlocuiește dulcele cu o mână de fructe uscate

Și dacă ai pofta de ceva dulce, mai bine optează pentru o gustare sănătoasă. Fructele deshidratate sunt o idee excelentă în timpul rămas până la următoarea masă. Dacă ai la îndemâna un iaurt grecesc, atunci cu siguranță ești pe drumul cel bun. Ele se regăsesc în orice regim alimentar sănătos pentru că ajută la detoxifierea organismului. Circulă vorba că ele îngrașă, dar consumate în cantități rezonabile sunt alternative excelente la deserturile delicioase, dar greu de digerat. Prunele, stafidele, merișoarele sau caisele te pot însoți cu brio în activitatea zilnică care, în unele zile te solicită la maximum și te lasă fără putere la jumătatea zilei.

 

Acum că ai aflat ce produse sunt recomandate între mese, te poți gândi la un program sănătos mai serios. Pe lângă cele recomandate, Life Support îți spune că și legumele oleaginoase (nuci, semințe) sunt gustări sănătoase pentru organismul tău.

No Comments

Leave a Reply

Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.
Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.