a

0748 118 151 / 0748 118 153

office@life-support.ro
SIGHETUL MARMAȚIEI Str Gheorghe Doja nr 58

Follow Us On Instagram

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00 / Sâmbătă: 08:00 - 14:00

Duminică Închis

0748.118.151

office@life-support.ro

SIGHETU MARMAȚIEI

Str Gheorghe Doja nr 58

Urmărește-ne

Cum sa faci față momentelor de nemulțumire!

Cum sa faci față momentelor de nemulțumire!

Cum sa faci față momentelor de nemulțumire! Top 3 sfaturi care îți aduc liniștea

 

Cu toții trăim momente de supărare pentru că lucrurile se prezintă tocmai în defavoarea noastră. Și uite așa, starea interioară, de-a dreptul apăsătoare, începe să se transmită și la ceilalți, care se încarcă cu o doză de energie negativă! În acele clipe, ne încearcă fel de fel de sentimente care ne împing să punem capăt situației ce ne frământă sufletul! În asemenea momente de supărare, Life Support te sfătuiește să cauți sâmburele de adevăr și să îți asculți întotdeauna vocea interioară!

Nemulțumirea poate să devină un obicei, și nu unul bun! Iată 3 acțiuni pe care Life Support le practică și în colectivul său pentru a îndepărta orice urmă de supărare între membrii echipei!

 

 Vezi care cuvinte îți aduc linistea! Adevărul e la tine

 

Noi credem că în acest pas este indicat să știi de fapt cum ești tu ca și persoană. Este vital să îți recunoști punctele slabe și să accepți realitatea exact așa cum este! Nimic nu este întâmplător! Ascultă-ți gândurile! Primul impuls care îți oferă senzația că ai găsit răspunsul corect, poate să fie și cel care te scoate din starea de dezamăgire! Tot ce ai de făcut este să îți explorezi emoțiile!

 

 

 

 Poate îți sună ciudat, dar este bine să vorbești cu tine

 

Dacă tu nu ai grijă de starea sufletească, atunci cine? Monologul interior chiar funcționează și te face să te motivezi de unul singur și mai apoi să vezi de unde provine nemulțumirea ta. Doar tu știi prin ce treci sau care a fost miezul problemei! Retrage-te și alocă-ți câteva minute doar tu cu tine însuți! Spală-ți fața cu apă rece, apoi răcorește-te și ieși la o gură de aer! De asemenea, în aceste situații mai greu de gestionat, Life Support îți recomandă să nu îți pierzi niciodată cumpătul, ba mai mult, să încerci să ai încrede totală în tine!

 

Discută cu cine drag din familia ta pentru limpezirea minții

În cazul în care nu ai găsit miezul furiei tale, și crezi în continuare că ești neîndreptățit este de bun augur să te destăinui cuiva apropiat! Cu siguranța, acesta îți va ține partea necondiționat, dar scopul este ca să fii ascultat și să te descarci pentru a reveni din nou între colectivul de la muncă!

 

Schimbă-ți perspectiva de a vedea lucrurile sau situația prin care treci

Dacă ești nemulțumit de felul în care gândești, poate că este mai bine să încerci altceva. În general, lumea nu se schimbă, dar tot ce poți să faci pentru liniștea ta este să ai o altă viziune. Cel mai bun medicament este să începi de la zero și să lași deoparte gândurile, mult prea profunde. Schimbă-ți modul de a privi lucrurile în colectivul de la muncă și viața, în general! Ia totul așa cum vin și caută cele mai bune soluții la provocările pe care le primești. Nemulțumirea este o stare cât se poate de umană și este normal să apară în unele momente, dar trebuie să avem grijă să nu devină o tulburare care să ne afecteze viața de zi cu zi.

Haide să privim mereu partea plină a paharului. Viața, din câte ai observat, îți oferă și alternative dacă situația nu este cea pe care o dorești! Încearcă să fii recunoscător și să nu lași ca și problemele false să te inducă într-o stare de depresie!

No Comments

Leave a Reply

Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.
Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.