a

0748 118 151 / 0748 118 153

office@life-support.ro
SIGHETUL MARMAȚIEI Str Gheorghe Doja nr 58

Follow Us On Instagram

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00 / Sâmbătă: 08:00 - 14:00

Duminică Închis

0748.118.151

office@life-support.ro

SIGHETU MARMAȚIEI

Str Gheorghe Doja nr 58

Urmărește-ne

Nutriție

Nutriție

Dr. Danciu Adrian

Sighetu Marmației

 

Corpul nostru se dezvoltă corect atunci când se află într-o stare de echilibru având o nutriție corespunzătoare. Un doctor specializat vă poate îndruma și supraveghea, oferindu-vă cel mai bun plan alimentar personalizat. 

Calculați-vă IMC-ul

Indicele de Masă Corporală calculează greutatea ideală pentru înălțimea dumneavoastră și ajută la stabilirea grupei de greutate în care vă încadrați.

Diagrama calculatorului IMC

BMI Weight Status
Below 18.5 Underweight
18.5 - 24.9 Normal
25.0 - 29.9 Overweight
30.0 - and Above Obese
* BMR Basal Metabolic Rate / BMI Body Mass Index

SĂNĂTATEA TA ESTE PRIORITATEA NOASTRĂ.

MEDICI DE ELITĂ

Cu doctori atât ai corpului medical maramureșean, cât și cadre universitare şi medici de la universităţile de medicina din Cluj-Napoca, Baia Mare și Satu Mare, clinica Life Support promite o atenție specială tuturor pacienților noștri.

CALITATE SUPERIOARĂ

Promptitudinea și profesionalismul cadrelor medicale, precum și aparatură medicală de ultimă generație achiziţionată de la producători de renume mondial, oferă o calitate superioară actului medical, special nevoilor fiecărui pacient.

SPECIALIZĂRI PENTRU TOATE NEVOILE

Situată într-o clădire nouă, clinica noastră este un centru medical multidisciplinar privat, care iși dorește să acopere un număr cât mai mare de specializări pentru a oferi pacienţilor confort şi o atenţie specială din partea personalului medical.

587

Pacienți fericiți

15

Specialități medicale

16

Medici de elită

114

Servicii

Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.
Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.