a

0748 118 151 / 0748 118 153

office@life-support.ro
SIGHETUL MARMAȚIEI Str Gheorghe Doja nr 58

Follow Us On Instagram

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00 / Sâmbătă: 08:00 - 14:00

Duminică Închis

0748.118.151

office@life-support.ro

SIGHETU MARMAȚIEI

Str Gheorghe Doja nr 58

Urmărește-ne

Termeni și condiții

Vizitarea site-ul life-support.ro, folosirea lui sau comandarea produselor afisate pe site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare de mai jos.

Despre noi

Site-ul life-support.ro este administrat de societatea LIFE SUPPORT SRL, numita in continuare LIFE SUPPORT.

Site-ul life-support.ro, nu îsi asuma nicio garantie, obligatie sau raspundere fata de utilizatorii finali sau fata de terti, cu exceptia obligatiilor prevazute de legislatia în vigoare. LIFE SUPPORT pastreaza în totalitate si în mod unilateral dreptul de a adauga, sterge, modifica, folosi toate materialele, datele si informatiile continute la orice moment de site-ul life-support.ro, inclusiv cele adaugate de utilizatorii finali sau asociate comportamentului lor, cu respectarea prevederilor legale în vigoare si a legislatiei nationale si europene cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Prin accesarea site-ului, utilizatorii se angajeaza sa nu cauzeze daune catre LIFE SUPPORT sau catre oricare persoana fizica sau juridica. La crearea sau actualizarea unui cont de utilizator înregistrat, utlizatorul final se angajeaza sa introduca si sa mentina datele sale de identificare complete si corecte. Utilizator este orice persoana care acceseaza orice pagina sau resursa din cadrul site-ului life-support.ro , indiferent daca este sau nu înregistrat ca utilizator pe site.

Acesti Termeni si Conditii de folosire se aplica pe termen nelimitat de la prima accesare a site-ului life-support.ro. Ei pot fi modificati de LIFE SUPPORT în orice moment, fiind recomandat ca toti utilizatorii sa verifice la fiecare accesare versiunea curenta.

Copyright

Continutul site-ului life-support.ro – imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software – este integral proprietatea LIFE SUPPORT SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul LIFE SUPPORT a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Detaliile produselor, proiectelor, evenimentelor si serviciilor LIFE SUPPORT prezentate în cadrul site-ului sunt oferite cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate.

De asemenea, imaginile, clipurile video si celelalte resurse media sunt prezentate întotdeauna cu titlu de exemplu.

Limitele accesului la site

Nici utilizatorii inregistrati si nici alte persoane, care nu se afla in relatii contractuale cu noi, nu au dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor LIFE SUPPORT. Vizitatorii pot accesa site-ul fara a-si lasa datele personale.

Pentru o mai buna functionare a site-ului, site-ul life-support.ro foloseste cookies. Pentru a afla mai multe despre politica noastra de cookies, puteti accesa pagina noastra dedicata aici. Accesul utilizatorilor pe site este conditionat de respectarea acestor termeni si conditii.

 

Limitele responsabilitatii

Utilizarea pe life-support.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. LIFE SUPPORT nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea informatiilor sau a produselor achizitionate prin intermediul website-ului nostru. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

Informatiile incluse pe life-support.ro va sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care noi le consideram de incredere. in cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne aduceti  la cunostinta la adresa office@life-support.ro pentru a putea lua masurile legale necesare.

 

Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care apar in sectiunile blogului si recenziile de pe life-support.ro sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitatea solidara a life-support.ro.

 

Informatiile pot fi reproduse exclusiv pentru uz personal. Pentru informatiile sau datele considerate de interes general, care ar putea aparea in presa, LIFE SUPPORT trebuie sa isi exprime acordul scris pentru publicare.

 

Este interzisă reproducerea produselor de tip ebook cumpărate de pe site-ul LIFE SUPPORT în scopul comercializării. LIFE SUPPORT nu își asumă responsabilitatea pentru modul în care clienții înțeleg să utilizeze produsele de tip ebook ulterior livrării.

 

Reclamatii privind produsele

Orice reclamatie privind produsele livrate la clienti va fi adusa la cunostinta LIFE SUPPORT in maximum 24 de ore de la primirea acestora, prin e-mail la office@life-support.ro sau telefonic. LIFE SUPPORT urmeaza sa o solutioneze in maxim 15 zile de la primire. In cazul in care produsele nu se pot livra (stoc epuizat) sau integritatea produselor este afectata pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de LIFE SUPPORT, dar nu si despagubiri suplimentare. Valoarea maxima a obligatiilor companiei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui colet/produs este valoarea sumei incasate de la client pentru respectiva comanda.

Pretul final si livrarea pe teritoriul Romaniei

Pretul final platit de client este format din pretul produsului.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face online sau prin curier. Produsele fizice se vor livra numai pe teritoriul Romaniei. Va rugam sa luati in considerare ca exista un interval de 72 ore intre inregistrarea comenzii si preluarea acesteia de catre curier. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata clientului.

Livrarea se va face in limita stocului disponibil.

 

 

Retur

Orice conflict aparut intre LIFE SUPPORT SRL si clienți va fi rezolvat pe cale amiabila. În cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești în domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competenta instanțelor românești.

Produsele digitale se transmit doar in format electronic (pe adresa de e-mail specificata in comanda), deci nu exista ca produse fizice care sa fie livrate clientului. Plata pentru cartile digitale se face exclusiv online (prin card), plata ramburs nefiind posibila.

Produsele digitale (ebooks) fac exceptie de la conditiile obisnuite de retur intrucat sunt considerate servicii de catre legislatia in vigoare. Astfel, conform art. 16 lit. m din OUG 34/2014, produsele de tip ebook nu pot fi returnate, cu condiția informării prealabile a clientului. Prin acceptarea acestori Termeni și condiții de către client, se consideră că acesta a fost informat și a fost de acord cu politica de retur.

Este obligatia si responsabilitatea clientului sa verifice informatiile de compatibilitate si instructiunile public disponibile pe site si sa se asigure ca produsele digitale pe care intentioneaza sa le cumpere sunt compatibile cu dispozitivele pe care intentioneaza sa le utilizeze, inainte de a realiza achizitia.

In masura in care clientul a primit un link de download valid, in conformitate cu comanda plasata pe site, se va considera ca serviciul pe care LIFE SUPPORT SRL s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de client. Link-urile de download oferite clientului nu pot fi retrase odata ce au fost trimise , iar, in masura in care sunt functionale in conditiile si pentru dispozitivele specificate pe site, se va considera ca LIFE SUPPORT SRL si-a indeplinit toate obligatiile fata de client. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor servicii.

In situatia in care clientul achizitioneaza un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul sau si aceasta incompatibilitate este specificata in mod public pe site, nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atat timp cat clientului i s-a livrat un link de download valid care functioneaza in conditiile specificate pe site.

 

Interactivitate

Promotiile sunt aplicate comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si, in limita stocului disponibil. LIFE SUPPORT nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

 

Comunicarea pe life-support.ro

Persoanele inregistrate pe life-support.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau alte informatii, cata vreme limbajul acestora este civilizat iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, rasist, provocator, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu life-support.ro, nu sunt email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legislatia penala in vigoare. LIFE SUPPORT nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comentarii sau comunicari. in cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul acorda life-support.ro dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei terte entitati fizice sau juridice. LIFE SUPPORT isi rezerva dreptul de a retrage de pe life-support.ro orice comentarii sau comunicari considerate ca neadecvate si neconforme cu conditiile de mai sus, fara o avertizare prealabila adresata utilizatorului.

 

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta neconditionat termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.

 

Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.
Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.