a

0748 118 151 / 0748 118 153

office@life-support.ro
SIGHETUL MARMAȚIEI Str Gheorghe Doja nr 58

Follow Us On Instagram

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00 / Sâmbătă: 08:00 - 14:00

Duminică Închis

0748.118.151

office@life-support.ro

SIGHETU MARMAȚIEI

Str Gheorghe Doja nr 58

Urmărește-ne

Cum să fii o persoană optimistă! Antrenează-ți mintea în fiecare zi!

Cum să fii o persoană optimistă! Antrenează-ți mintea în fiecare zi!

Să vezi lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă nu este atât de ușor. Ai nevoie de anumite abilități, experiență și mult exercițiu de autoeducare. Mai ales că te știi ca fiind o persoană realistă care ia întotdeauna lucrurile ca atare și nu vede lumina de la capătul tunelului. Se spune că cei care sunt optimiști găsesc rezolvare la tot, iar negativiștii văd o probemă la orice soluție. Vezi, exact din acest punct degenerează totul. Oamenii optimiști sunt fericiți, multumiți de ce au și încearcă să abordeze problema cu fruntea sus, fără temeri sau repercusiuni. Să te declari un om pozitiv este bine prima dată să îți antrenezi creierul și să fii deschis să mergi spre această direcție. Să nu uităm că în anumite circumstanțe, să fii realist este poate, singura soluție.

Echipa noastră Life Support a selectat 3 secrete care te duc spre o viață mai liniștită prin care să îți clarifici anumite lucruri și să nu te mai consumi inutil.

Interacționează cu cei din jurul tău

Deschide-te persoanelor cu care îți petreci timpul și care simți că sunt alături de tine, indiferent de starea psihică. Primul pas spre o viață împlinită cu gânduri pozitive este să ne înconjurăm de oameni dragi nouă care ne insuflă gânduri bune. Relațiile de armonie cu ceilalți și sănătatea mentală sunt pilonul de bază care naște emoții pozitve. Zâmbește mereu și nu evita contactul uman care atrage noi provocări. Aici este bine să ai curaj și să știi cum să ieși din rutina zilnică. Deseori și rețelele sociale te pot conduce la o închidere a eului, axat pe neajunsuri și partea goală a paharului.

Trezește-te dimineața cu un gând bun

Să fii veșnic nemulțumit se poate dovedi o misiune grea și extenuantă. Până aici! Nu faci bine sănătății tale și nici celui sau celei de lângă tine. Timp de o săptămână, testează un nou mod de gândire. Umple-ți sufletul cu gânduri bune de la prima oră a zilei. Dacă ești fericită și accepți ușor unele situații, ajungi să îți îndeplinești obiectivele cu mai mult tact și să treci peste obstacole cu o atitudine pozitivă. Începe-ți ziua cu o meditație scurtă, trage aer în piept și respiră ușor. Life Support te încurajează să nu abandonezi cursa și să dai dovadă de perseverență. Meditația atrage bucurie, pace spirituală și sănătate!

Pune accent pe senzații

Senzațiile sunt un pas vital care te ajută să te stăpânești în momentele de cumpănă. Atunci când ești stresat îți vine să pleci și să lași totul în voia sortii. Să te concentrezi pe senzații este cheia spre o gândire pozitivă fiindcă îți simți emoția, dar fără a lua o decizie pripită. Atunci, te oprești și îți auzi respirația, tot corpul se liniștește și tu nu te lași pradă furiei care duce la un comportament necontrolat. Acest exercițiu te spriijină să depășești momentul și să ai încredere în tine.

Reflectă mereu și acordă-ți un monolog interior în fiecare zi. Seara, vorbește cu tine despre evenimentele care nu îți dau pace să trăiești împăcat cu tine. Ține mine că nu în toate cazurile tu ești vinovatul. Trăiește și alungă alb și negrul din viața ta!

No Comments

Leave a Reply

Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.
Life Support utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.